Keskiviikkona, heti tiistain jälkeen, pelissä oli sarjapaikka kakkoslohkossa. Vastaan luisteli, tai tasapainoillen liukasteli, Vitjaz Tsehov. Vitjaz oli pelannut henkistä peliä jo monta päivää Kauppayhtiön tiskin yli ja Reidars nieli syötin kuin alimittainen harri persekarvaperhon Ruotsin lapissa. Reidars luuli peliin saapuessaan Vitjazin jättäneen taitavimmat pelimiehensä pois kokoonpanosta, mutta joukkue vilisi silti ärsyttävän vikkeliä urheilijanuoria, joiden aineenvaihdunta ei ollut vielä hidastunut riittävästi.

Reidars olikin pulassa pelin alussa, mutta vahvasti maalilla aloittanut Jussi ”Evakkotien Antti Niemi” Leinonen piti omansa pelissä mukana. Leinosen längit kuitenkin avautuivat nanosekunniksi kahdeksannella minuutilla ja Vitjaz meni johtoon. Reidarsin hetkellinen tappioasema ei kuvastanut pelin tapahtumia laisinkaan, sillä Rovaniemen viettelevin urheiluorganisaatio vei peliä vastustajan päädyssä ilman pausea kuin DJ Juke. Vitjazin maalivahti piti joukkueensa tukkaa muiden oksentaessa ojaan. Reidars tuntui olevan kirottu, kunnes puolustajan tontilta MVR-palkinnon lunastanut Olli ”Bile-Olli” Heikka otti joukkueen vyölaukkuunsa. Heikka upotti ottelussa kaksi maalia melko napakoilla laukauksillaan. Muista maaleista vastasivat itse nappisilmä Olli-Pekoni Mantere, entinen teinisensaatio Ilkka Kokko ja elämän öylätti itse, Pappi Reijonen.

uǝuouᴉǝ˥ ᴉssnſ :ɐʌnʞ ˙ɐllᴉlɐɐʞod-ɹΛW uɐʞᴉǝH ᴉllO ᴉsʇᴉʞlɐd ɐloʞʞᴉW ᴉɹɐſ ᴉuǝǝʇdɐʞ

Reidars pelasi ilkkanummistomaisen vahvaa alivoimaa, iskien kaksi alivoimamaalia tympeistä vastahyökkäyksistä Vitjazin viritellessä liian innokkaasti takaa-ajoa. Vitjaz iski ottelun lopussa kaksi kavennusta Reidarsin maalivahdin ajatusten jo harhaillessa Temptation Island Suomen ensimmäiseen jaksoon (joka ei muuten pettänyt taaskaan).

5-3 voitto takasi Reidarsille paikan kakkoslohkosta myös syyskaudeksi. Kauden viimeinen peli pelataan Rock Hockey turnauksen rapuloissa keskiviikkona 11.4. klo 21.30. Vastassa RoKi Vetskut.