Ja niin kaatui kolmannen kerran tälle syksylle Reidarsin urhoollinen joukkue varsin maalirikkaassa itsenäisyyspäivän ottelussa.

Ottelun alkuun maalien teko eteni herrasmiesmäisesti vuoron perään, mutta matsin keskivaiheilla, tilanteen ollessa 2-2, Reidars koki kenties koko historiansa mustimman minuutin. Liberaalien rivien ollessa jostain syystä sekaisin kuin hesalaisessa ääriainesten marssissa, HockIT vyörytti kolme maalia, ja ihan oikeasti minuutissa. Kenttäpastori Reijosen johtaman armottoman takaa-ajon ansiosta 5-2 takaa-ajoasemasota saatiin kuitenkin väännettyä jopa 6-5 johtoasemaksi.

Mikko Reijonen ja hattu

Mutta kun mikään ei riitä, niin lopulta toinen voittaa. Ja tällä kertaa se oli HockIT. Ilon aiheita saatiin henkilökohtaisella tasolla kuitenkin ihan kohtuullisesti. Mikko Reijoselle hattutemppu, Olli-Pekka Mantereen ketsuppipulloroiskaisu kahdella maalilla, sekä Henri “kato, misä Henkka on ollu ku ei oo näkyny” Räihän nimen leimaaminen maalintekijöiden listaan yhdellä maalilla syksyn toisessa ottelussaan. Ottelun jälkeen saimme Linnan juhlien atriumista hätäviestejä, joissa seuralegenda J.Leinonen sanoi ottavansa syyn tappiosta niskoilleen. Eihän sitä pelipäivänä tietenkään pitäisi lähteä Linnan juhliin.  Niin kerta.

peku_mvr_www

Olli-Pekka Mantere oli katsonut päivällä Tuntemattoman sotilaan telkusta ja samaistunut selvästikin urhoolliseen vänrikki Kariluotoon. Tuloksena kaksi maalia ja ottelun MVR-pokaali!

Tämän vuoden pelit oli siinä, mutta syksyn sarjan viimeinen ottelu pelataan surrealistisesti vasta tammikuussa, tarkemmin 17.1.2017 ja vastassa tuolloin RoKi Vetskut. Hyvää Itsenäisyyspäivää vielä kaikille, ja jos ei nähä niin hyvää joulua ja uutta vuotta kans!

Ja lopuksi vielä Reidars-maalivahti Jukka Siltalan tulkinta Finlandiasta bassolla soitettuna: