Otteluraportti 4.4.2017

Reidars 1 - Hip Hop Team 2

Maalintekijät: Reijonen 1

Kenraaliharjoitus ennen Rock Hockey SM-kilpailuja suoritettiin Lappi Areenan Tokmannista ostetussa harjoitushalli kakkosessa. Parin vuoden tauon jälkeen Hip Hop Team oli laskeutunut jälleen heikoimmalle harrastekiekon tasolle ja kohtasi jälleen Reidarsin, tuon amatöörilätkän Teslan.

Hip Hopin oma maalivahti sairastui juuri ennen ottelua KPOP-streptokokkiin (Kankaanrannan Pekka On Parempi) ja Susu Sportista tuttu Pekka Kankaanranta otti paikkansa vastustajan tolppien välistä. Reidars heitti Kankaanrannan maalille kaikki ennakkoäänistä biotuotejalostamoihin, mutta Pekka piti pintansa, hoidellen samalla handsfreellä RoKin mestisjengiin ulkomaalaisvahvistuksia sujuvalla Kirgisian murteella. Reidars hallitsi pelin kulkua kuin väärät tiedot Ville Niinistön lausuntoja, mutta Hopparit ehtivät nousta 0-2 johtoon. Reidarsin maalilla pelannut Jukka Siltala onnistui hyvin, mutta Hipparit rankaisivat muutamasta todella vaarallisesta paikastaan vailla armoa kuin afgaanille koittava kotimatka.

Ottelun MVR: Mikko Reijonen! (kuva: tiimin uus selfie schtick)

Toivoa Reidarsille toi lopulta Pappi Reijonen kaventamalla ottelun lopullisiin numeroihin 2-1. Vimmattu takaa-ajo ilman maalivahtia ei tuottanut tulosta ja käteen jäi tappio, tai persulaisella retoriikalla torjuntavoitto. Ja taisipa olla kevään matseista eka jossa Reidarsin pahat pojat eivät ottaneet yhtään jäähyä! Saavutus sekin!

Pelit jatkuvat Rokkiturnauksen muodossa perjantaina klo 16! Vastassa Kemin pahalla haisevat töhöt, Roku Lätkä!