Otteluraportti 7.2.2017

Reidars 2 - Susu Sport 4

Maalintekijät: Brunni, Heikka

Helly Hansen, Haglöfs, Miss Sixty, farkkutakki, nahkatakki, kaikki takit oli synkronoidusti aukaistu jo hyvissä ajoin ennen tiistain 7.2. ottelua Susu Sportia vastaan. Harjoitusvastustaja tiedettiin Reidarsia iäkkäämmäksi, hitaammaksi, ei yhtä kauniiksi ja muutenkin selkeäksi altavastaajaksi illan ottelussa. Kaukalossa nähtiin kuitenkin näytelmä, jonka käsikirjoituksesta jopa Renny olisi saanut blockbusterin.

Susu Sportin talent scout oli Reidarsin aamujäillä tehnyt ruutuvihkoonsa merkintöjä, joista paljastui Pappi Reijosen poissaolo illan ottelusta. Reijonen oli Kälviän Trump Towerissa rukousaamiaisella, ja täten estynyt auttamaan joukkuettaan. Ilman Reijosta Reidars oli kuin Persut hallituksessa, mikään ei onnistunut ja maahan tunkeuduttiin joka rajalta. Ajoittainen paine vastustajan päädyssä tyrehtyi Susu Sportin veskarina toimitusjohtaneeseen Pekka Kankaanrantaan.

Pelisuunnitelmaksi muodostunut ”älkää päästäkö vetämään” ei onnistunut ja Reidarsin maalilla läsnäollut Jukka ”pohjoiskalotin Darren Puppa” Siltala antautui ottelun alussa parikin kertaa. Aleksi ”maali-ale 2.0” Brunni ja Olli ”Power forward by the grace of Allah” Heikka onnistuivat maalinteossa, mutta tämä oli yhtä laiha lohtu kuin suihkurunkkaus pieleen menneiden tinder-treffien jälkeen. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Brunni ei suostunut vastaamaan kysymyksiin vaan ulvoi lehdistön edustavan ”fake newsiä” ja vannoi puhuvansa vain Ilja Janitskinille, mikäli hänet löydetään. Brunni ja Heikka skorasivat edellisessäkin ottelussa, joten onnistumisia tarvittaisiin laajemmalta rintamalta. Joukkueeseen palannut #95 Lassi ”Nuori Bull Mentula” Mikkola ei kyennyt tuomaan potentiaaliaan esille vielä tässä ottelussa, mutta lupasi ennen seuraavaa ottelua syödä paljon vähärasvaista jauhelihaa.

Ale_web

Jokaisesta Maali-Alen maalista Hih-Hi kaupan tuotteet alenevat 50%* Kuva: Jari Mikkola (*ei pidä paikkaansa)

Susu Sport ansaitsee voitostaan tunnustusta, se pelasi kypsästi ja iski Reidarsin viisikko-kirjasarjan heikkoihin osiin vailla sääliä. Todellista sensaatiokautta pelaava joukkue on voittanut kevätsarjan molemmat ottelut ja on selvästi matkalla ylemmälle sarjatasolle, kenties jopa Liigaan. Reidars taas on hävinnyt molemmat kevään pelit ja paketti on yhtä sekaisin kuin vasemmistonuoren tukka kuntavaaleissa. Seuraava mahdollisuus voittaa peli on vasta 21.2. kello 21.30, jolloin vastaan asettuu Warriors ja valon löytänyt ex-reidars pelaaja Joni Keskinarkaus.