Kesken kesähelteiden, rillauksen ja hirvikärpästen puremien kapteeni oli kutsunut joukkonsa saunailtaan Viirinkangas Fitness Spa & Tranquility resorttiin. Tapahtuman tarkoitus oli reflektoida kulunutta kautta ja suunnitella tulevan kauden mestaruusparaatin reittiä.

Kooste kauden 2016-2017 palkituista kuvallisesti johdattelevassa muodossa:

Pappi Reijonen oli jälleen joukkueen tehokkain ja täten sai jälleen kryptansa seinälle uuden Arto Rossonen Trophy-kunniakirjan. Reijosen tehot olivat mykistävät 18 maalia, 13 syöttöä.

Graalin Maljalla palkittiin kakkossentteri Mikko Kinisjärvi. Kinisjärven tasaisuus ja luotettavuus, niin aviomiehenä ja isänä, kuin ystävänä ja kiekkoilijana on vertaansa vailla. Kinisjärven tehot gigalomaaniset 9 maalia, 10 syöttöä.

Läpiajojen erikoismies Joonas Juotasniemi oli joukkueen sisäisen pistepörssin kolmas ja sai täten pronssimitalin kaulaansa. Jos yhtään Joonaksen fledan mintteydestä on pääteltävissä, tuleva kausi voi olla todellinen läpimurto harrastesarjan kärkipelaajien joukkoon. Juotasniemen tehot 7 maalia, 4 syöttöä.

Marko Ronkaisen kovaotsainen kausi palkittiin äskettäin Lanzarotella lanseeratulla ”The Goon” maininnalla. Ronkainen jakoi joukkueen jäähyminuuttikärjen ja seikkaili muutenkin kauden mittaan kyseenalaisilla metsästysmailla kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Täksi kaudeksi lanseerattiin vielä yksi palkinto. Kalle Juntunen DJ Award meni ensimmäisellä kaudella Henri Räihälle. Palkinnon ansaitsee pelaaja, joka hoitaa jäävuoromaksunsa kunnialla ja Räihä todellakin on esimerkillinen nettipankin käyttäjä. Mies on satasen plussalla kirjanpidossa. Rahaa, sitä on. Musiikkiluonteinen palkinto sisälsi plakaatin lisäksi harvinaisen Teemu Selänteen CD-singlen ”lätkäammattilainen”.

Reidars palaa jääharjoitteluun heti kesäkuun alkupäässä ja hyisten säiden vuoksi off-season ei näy pelaajien turvotuksessa aiempien kausien tavoin. Odotettavissa on kaikkien aikojen kausi! Stay tuned!