Otteluraportti 28.12.2011

Reidars 3 - Buell 8

Maalintekijät: Suopanki 2, J. Leinonen

Lappi-areenalla ei ollut tunnelmasta pulaa, kun välipäivien kohokohtana markkinoitu harjoitusottelu loistokasta uraansa aloittelevan Rovaniemi Reidarsin ja alempaa harrastesarjaa kolunneen Buellin välillä alkoi.

Reilusti alle tuhatpäinen yleisö pääsikin todistamaan kun Reidars aloitti maalinteon Jani Suopangin hieroessa kiekon verkkoon maalinedustakamppailun päätteeksi ottelun alkuvaiheilla. Pelin alussa tarjoutui useita hyviä maalintekotilanteita, mutta niistä ei pystytty niittaamaan johtoa turvallisemmaksi. Ensimmäisen vartin hyvät otteet Reidars-leirissä kuihtuivat kuitenkin joukkueen päästessä ylivoimalle ja tarjoillessa vastustajalle alivoimamaalin, tai pari.

Pelissä nähtiin myös epämiellyttävä tapaus, kun selästä laitaan taklattu Reidarsin hyökkääjä Aksu Vanhatalo taklasi takaisin hieman liian innokkaasti Roki naisista Buelliin lainattua pelaajaa suurin piirtein samalla mitalla. Tuomari ajoi Vanhatalon suihkuun ja Reidars joutui tappamaan viisi minuuttia alivoimaa. Reidarsin organisaatio pahoittelee liian kovaa peliä tilanteessa, toivottavasti vastustaja ja yleisö ei yhdistä Reidarsia tämänkaltaisiin tapauksiin jatkossa.

Reidarsin maalia vartioinut Ilkka Kokko joutui pelin alun jälkeen varsin kovaan pommitukseen Buellin puolustajien päästessä varsin helposti laukomaan. Maskin taakse hautautunut nuori maalivahtilupaus ei voinut monelle maalille mitään.

Pelin loppunumerot olivat 8-3. Suopanki viimeisteli myös toisen osuman rannelaukauksella suoraan Jussi Leinosen aloituksesta. Leinonen myös upotti Reidarsin toisen maalin.

Reidars tehopörssi: Jani Suopanki 2+0, Jussi Leinonen 1+1, Pekka Kurvinen 0+1, Mikko Leinonen 0+1.