Kolmen ketjun voimalla hallille rynnännyt Reidars hävisi kauden ensimmäisen ottelunsa harrasteliigan mutasarjassa. Läpi vuoden treenaava joukkue ei ollut valmis pelaamaan kokonaista 60 minuuttista, puhumattakaan 45 minuuttista harrastepeliä.

Vaikka Reidars meni ylimielisesti johtoon jo 2-0, tuli Rockets lämmennyttyään 2-5 voittoon. Maaleista vastasivat Pappi ”paimen” Reijonen ja Joonas ”fleda mintissä” Juotasniemi, jonka soolomaali meni heti kauden komeimpien joukkoon. Ottelu oli toki kauden ensimmäinen. Noin ottelun puolessa välissä Reidarsin kantti murtui kuin päättäjien ilmastolupaukset.

Vahvasti maalilla ajoittain polvillaan käynyt Jukka ”ei puhu eikä pussaa” Siltala piti joukkueen pelissä mukana niin kauan kuin se oli realistisesti mahdollista. Varsinaisia onnistujia Reidarsin sakista on Siltalan lisäksi vaikea löytää. Paluun kokoonpanoon tehnyt Mikko ”trash and talk” Leinonen palkittiin ottelun parhaana lähinnä siksi, että vaivautui paikalle.

Ottelussa debytoi myös Reidarsin uusi pelimiehen alku Iiro Kerkelä, joka kirjasi heti itselleen tilastomerkinnöän jäähyn muodossa. Sika, mutta yksi meistä.

Reidars pelaa seuraavan kerran ensi viikon tiistaina 1.10. klo 20:30, vastassa aina paha Susu Sport.

Joonas Juotasniemi, Mikko Leinonen ja tähtäämässä winger-sniper rookie Iiro Kerkelä. Kuva: Jari Mikkola