Reidarsin voittotili jäi yhä avaamatta PHL-kesäliigassa, kun Pantteri Höntsät ja Reidars tasasivat pisteet 3-3 loppulukemin.

Ottelu oli tiukkaa vääntöä koko 45 minuutin ajan ja vaikka lämpötilat napapiirillä ovat laskeneet alkukesän helteistä, oli ottelussa kaikkinensa tasainen lämpöinen tunnelma, jossa tuumaakaan ei annettu periksi kummassakaan päässä.

Pelin avausmaalin alivoimalla tehnyt Reidars taisteli itsensä ottelussa kahdesti tasoihin, ja viimeisten minuuttien gamesaver Jussi ”Puck Daddy” Leinoselta teki tasapelipisteestä vielä hieman nautinnollisemman.

Maalivahti Jussi Leinonen rekonstruoi gamesaverinsä pelin jälkeen lehdistölle.

Tasuripisteestä suurimmat ansiot voit antaa pakkipareille Jari Mikkola – Juha Tuiskuvaara ja Mikko ”Pappi” Reijonen – Wiljam ”Will I Am” Ahola. Siinä missä viikko sitten Reidarsin puolustus vuosi kuin Ruotsin koronalinja, oli nyt Reidarsin puolustuspelissä täysin uusi vaihde, mihin kapteeni Mikkolan hämmennykseksi koko viisikko useimmiten osallistui. Höntsien maaleista vastasi hattutempullaan Veeti Kaitala, ja niihin valkopaidoilla oli melko vähän sanomista.

Reidarsin maaleista vastasivat komean alivoimamaalin tehnyt Pappi Reijonen sekä maalin edestä kiekot sisään tökkineet syntymäpäiväsankari Iiro Kerkelä ja Tomi ”Topi” Sokero. Kerkelälle maali oli uran ensimmäinen.

– Laitettiin miestä ja kiekkoa maalille ja mennään eteenpäin ja sain tökättyä moken längeistä ja mennään eteenpäin ja laitettiin miestä ja kiekkoa maalille, Kerkelä sanoi pressitilaisuudessa.

Ottelun maalintekijät Tomi Sokero, Mikko Reijonen ja Iiro Kerkelä! Synttärinsä ja debyyttimaalinsa kunniaksi Iiro sai pötkötellä fotosessiossa. (kuva. J.Mikkola)

Kesäliigan komeimpien voittotili on vielä avaamatta, mutta kapteeniston luotto on kova, että täysi pistepotti vielä tänä kesänä irtoaa.

– Nyt meillä meni lämmittelyt pieleen, kun puolet joukkueesta käytti lämmittelynsä mennessään etsimään kaulasuojiaan kopista. Ensi kerralla lämmitellään koko kaksi minuuttia ja otetaan voitto kotiin, kapteeni Jari Mikkola totesi.

Valitettavasti Vili Saarijärven try-out sopimus piti purkaa tältä kesältä ottelun jälkeen jonkin oudon SM-liiga pykälän takia. Kiitämme jälleen kerran Viliä visiitistä, ja toivotamme hyvää tulevaa kautta!

Seuraavan kerran pelataan tiistaina 14. heinäkuuta, kun vastaan tulee HCB.