Reidars todisti ottelussa Buellia vastaan tuhatpäiselle yleisölle, ja ennen kaikkea itselleen olevansa äärimmäisen raskas heittopussi. Kokonainen puoli tuntia peliajasta mentiin Reidars komennossa ja vastustaja oli silminnähden yllättynyt sinipaitaisten vauhdikkaasta aloituksesta. Heti ensimmäisessä vaihdossaan apukapteeni Jussi Leinonen pääsi haastamaan Buellin isoa ja rumaa maalivahtia, mutta ei onnistunut shokeeraamaan vastustajaa. Painetta luotiin jättiläisen maalille useaan otteeseen, mutta laukauksia ei saatu tarpeeksi.

Iisakki Kennilä nosti Reidarsin johtoon kahdeksan minuutin kohdalla, korjaten täten juuri ottamansa rangaistuksen. Kennilän maali oli ylemmän kansakoulun oppikirjaesimerkki kylmäpäisestä ratkaisusta, laitahyökkääjä kaartoi kulmasta maailille kiertäen maalivahdin ja upottaen kiekon tyhjiin. Sinipaidoille tarjoiltiin toistuvasti avaimia voiton munalukkoon kolmen rangaistuslaukauksen muodossa, mutta niistä ei onnistuttu kertaakaan.

Maailma voi mustua hyvinkin yllättävästi ja näin kävi myös tässä pelissä 31. minuutilla. Buell rankaisi Reidars kapteeni Jari Mikkolan harhasyötöstä tasoituksen ja vain 30 sekunnin kuluttua voittolukemat upotettiin upeasti torjuneen Jussi Holckin taakse rankkarista. Myöhemmin Mikkola pelasti yöunensa luutimalla kissamaisen nopeasti kiekon pois maaliviivalta kovan tilanteen lopuksi, eikä Buell kovasta rynnistyksestä huolimatta saanut enää kolmatta maalia aikaiseksi.

Seuraavassa ottelussa Reidars kohtaa HIP HOP Teamin 23.02.2012 kello 22:15 Lappi Areenan harjoitushallissa.

Reidars tehopörssi: Iisakki Kennilä 1+0, Jouni Porsanger 0+1
(Jounin syöttöä ei ole virallisesti merkitty pelipöytäkirjaan)