Ennen peliä pukukopissa voiton nälkä aiheutti Reidars miehistössä äänekästä mahan murinaa. Jokainen tiesi, että BRP:tä vastaan olisi mahdollista ottaa joukkueen historian ensimmäinen voitto. Jääkiekkoliiton edustaja kävi psyykkaamassa joukkuetta luonnehtimalla BRP:n joukkuetta niin huonoksi, että kuka vain voi voittaa sen, jopa Reidars. BRP oli aiemmassa pelissä rökittänyt Roki Naiset komeasti 6-0, joten sininen sikermä päätti iskeä armottomasti kelkkatehtaan miesten mestaruuskrapulaan.

Reidars aloitti maalinteon Matti Nuutisen upottaessa rankkarin, nostaen kauden maalisaldonsa jo kahteen. Nuutinen on kuuma kuin kiuas, hella tai Jussi Holck. Reidars maalilla pelannut Holck oli ehdottomasti joukkueen kantava voima koko ottelun ajan. Ulkojäiltä palelemasta löydetty kittiläläinen pysäytti varmasti kaikki laukaukset etenkin pelin alkupuoliskolla, jolloin kelkkamiehet jaksoivat vielä luistella. Holck torjui pelin aikana kolme rangaistuslaukausta. Ainoa omiin uponnut kiekko tapahtui tilanteessa, jossa torjuminen olisi vaatinut jopa tavallista enemmän fysiikan lakeja vastustavaa venymistä.

Tasatilanteessa tiukkaa vääntöä ja paikoitellen viheltämättäkin jääneitä kovia otteita sisältänyt peli ratkesi Tuomas Vuollon äärimmäisen kylmäpäiseen ratkaisuun, jossa lakritsan värinen peliväline nostettiin maalin kattoon. Maaliin ei löydetty syöttäjiä, koska Vuollo nappasi kiekon kahden vastustajan jaloista. Pelin viimeiset 15 minuuttia pysyivät hyvin Reidarsin hallussa BRP:n väsähtäessä. Reidarsin historian ensimmäinen voitto oli sinetöity ja pukuhuoneessa shampanja valui Panteran Domination kappaleen tahtiin.

Reidars pelaa seuraavan pelinsä Buellia vastaan 15.2. kello 22 Lappi Areenan kisahallissa. Reidars kiittää paikalle saapuneita faneja kannustuksesta ja jatkuvasta tuesta tukalissakin tilanteissa.

Reidars tehopörssi: Matti Nuutinen 1+0 (rangaistuslaukaus), Tuomas Vuollo (1+0)