– Reidars sarjassa viides

Kausi on jo loppunut, mutta Reidars voittaa edelleen! Jääkiekkoliiton edustaja hyppäsi lentävään DeLoreaniinsa ja karautti päivämäärään 19.4.2012, jolloin pelattiin kevyemmän harrastesarjan ottelu Reidarsin ja Arctic Starin välillä. Reidars hävisi ottelun 6-1, mutta on pelaajarikkomuksen takia voittanut matsin näin jälkeen päin.
tuomari Syynä ottelun lopputuloksen hylkäämiseen oli ilmeisesti kilpasarjassa kuluvalla kaudella pelannut maalivahti. Harrastesarjan säännöt sanovat, että kukaan pelaaja ei ole saanut pelata kilpasarjoja, kuten Lappiliigaa tai NHL:ää samalla kaudella, mikäli haluaa pelata harrastesarjaa. Samaisesta syystä Reidars kieltäytyi ottamasta Miikka Kiprusoffia tai Kari Lehtosta tolppiensa väliin heidän seurajoukkueidensa pudottua play-offseista rapakon takana.
Reidars tuskin olisi voittanut Arctic Staria kyseisessä ottelussa, vaikka maalilla olisi ollut juuri miinaan astunut kuurosokea, mutta harrastesarjan yleisen tarkoituksen huomioon ottaen tuomio on täysin oikea. Kuluneella kaudella myös Rocketsin ja RoKi Naisten välisen trillerin lopputulos mitätöitiin samankaltaisen sääntörikkomuksen takia. Toivottavasti tulevilla kausilla vältymme tämänkaltaisilta ikäviltä sivujuonilta ja pelit ratkotaan joukkueiden omien harrastepelaajien pelaamana.

Kaikkien sarjapelien päätyttyä ja olettaen että enempää sääntörikkomuksien takia muuttuvia lopputuloksia ei tule, Reidars sijoittui kevyemmän harrastesarjan sarjataulukossa sijalle 5.
Tässä linkki lopulliseen sarjataulukkoon.

Reidars kiittää upeasta kaudesta kaikkia faneja, muita joukkueita, tuomareita ja kaikkia jääkiekkoihmisiä, jotka tekivät hienon kauden mahdolliseksi.