Kaikkien anoppien suosikkiseura Reidars järjesti viralliset kauden päättäjäiset ja tulevan kauden tuotantopalaverin saunallisessa rakennuksessa salaisessa sijainnissa Rovaniemen ydinkeskustan liepeillä. Oheistoiminnaksi joukkueen kummihenkilönä toimiva Kalervo etelästä oli järjestänyt telkkariin Suomi-Kanada kiekkomatsin. Reidars laitahyökkääjä Anssi Jokiranta sai tulosvetonsa oikein, mutta muutoin pelistä jäi pettyneet fiilikset. Pettyneeksi ei kuitenkaan voi kuvailla sanailua kun sammalluksen kohteeksi nousi Reidarsin kulunut kausi ja tulevaisuuden kuviot. Into on kenties vielä suurempi kuin debyyttikautta aloittaessa, nyt tiedetään mihin mennään ja paljonko siellä on kello.
Jari ja Vesa Kauden päättäjäisten virallisessa osuudessa
jaettiin kaksi palkintoa.
Vuoden Koutsin -palkinnon sai joukkueen olematonta järjestäytymistä Susivoudilla talven aikana koulinut luottopakki Vesa Kylmäoja. Palkintona kunniakirjan lisäksi Vesku kotiuttiHockey Night-lautapelin. Vesan ansioksi voidaan lukea se, että hänen ansiostaan 25% joukkueesta ei ala laihduttaa hänen puhuttuaan painottomasta puolesta.

Kuvassa kapteeni Mikkolalla kädessään fläppitaulua muistuttavaHockey Night-pelilauta ja Vesalla Reidars-kunniakirja.

 

 

 

 

 

Toinen kunniakirja jaettiin keskushyökkääjä Jussi Leinoselle ansioituneesta joukkueen asioiden raportoinnista Vuoden Kynäilijänä. Joukkueen fanien iloksi voidaan luvata, että ensi kaudella raportointi kehittyy varmasti ja uusia tapoja kertoa pelien kulusta löydetään varmasti. Palkinnoksi työstään Jussi naarasi kotiin 250 palan Esa Tikkanen -palapelin.

Jari ja Jussi
Mikkola ja Leinonen kättelyssä, ja Aleksi Brunni käsien läpsyttelyssä.
Illan päätteeksi kaikille tulokaskaudella Reidarsia edustaneille jaettiin Original Reidars 2011-12 jääkiekot. Kerrankin tulee lasivitriinille käyttöä.
koko porukka
Takarivi: Otso, Tuomas, Mikko, Aleksi, Miika ja Jussi L. Keskirivi: Anssi, Vesa, Jouni ja Aksu. Pitkin pituuttaan: Jari
Reidarsin kauden avajaiset pyritään järjestämään mahdollisimman pian jossain päin Lappia. Polte jäille on kova ja odotus muodostuu pian sietämättömäksi. Reidars forever!

Lisää kuvia seremonioista Reidarsin Facebookissa, jota tykkäämällä saat aina uusimmat tietoiskut suosikkijoukkueestasi.