Otteluraportti 24.4.2012

Reidars 4 - HockIT 1

Maalintekijät: Alanko 3, Ahvonen

Kauden pelit päättänyt uusintaottelu Reidarsin ja HockIT:n välillä oli käsikirjoitukseltaan aiempaa ottelua yksipuolisempi. Reidars pystyi dominoimaan ottelua hyökkäyspäässä edellistä ottelua paremmin ja Jussi ”ihmispalomuuri” Holck selvitti maalilla muutamat todella kiperät phishing-yritykset. Holck torjui myös yhden rangaistuslaukauksen, joka vihellettiin tilanteesta jossa Ylikylän Puusilmien edustaja vahingossa röyhtäisi pilli huulillaan.

Juuri Braziliasta gonzoporno-lomaltaan ruskettuneena palannut keskushyökkääjä Otso Alanko fragmentoi datanomien puolustuksen ja boottasi verkkoon kolme maalia. Joskus yksi pelaaja pystyy kantamaan joukkueen harteillaan voittoon asti, tänään se pelaaja oli numeroa 11 kantava Alanko. Kenties JYPin voitto SM-liigassa nosti Jyväskylän sonnin tasoa entisestään. Järjestelmänhallitsija Alangon lisäksi maalinteossa onnistui Antti ”se granlundin näkönen” Ahvonen.

Otso Alanko MVR
Otso Alanko, Most Valuable Reidar-pokaalin kanssa ottelun jälkeen. Otson kypärätemppu oli tiimin historian ensimmäinen. Vitosella kannu täyteen kuohuvaa?
HockIT:n loppuryminä oli jälleen kova ja se palkittiinkin yhdellä maalilla, josta suurimman kunnian saa ottaa sinänsä ansiokasta etana-pantomiimiä kentällä suorittanut Reidars-sentteri Jussi Leinonen.

Lappi Areenan alati hiljenevillä käytävillä kuullun 56k modeemin rutinan perusteella HockIT on ilmoittautunut mukaan harrastesarjaan ensikaudella. Päätös on ehdottomasti oikea ja HockIT tuntuu olevan äärimmäisen asiallinen lisäys sarjaan. Reidars kiittää HockIT:ia hyvistä peleistä ja jää odottelemaan tiukkoja pelejä sarjatasolla.