Otteluraportti 28.3.2017

Buell 0 - Reidars 6

Maalintekijät: Reijonen 3, Mantere 1, Ronkainen 1, Räihä 1

2 vuotta, 6 kuukautta ja 1 päivä ehti kulua siitä edellisestä kunnian päivästä, jolloin Reidars maalivahti pelasi edellisen kerran nollapelin. Ja tänään, tänään se onnistui taas!

Illan ottelun Wall of Fame!

Kahden pelin kauhu-viikko alkoi erittäin loistokkaalla maalivahti- ja JOUKKUEpelillä, näytöksellä, jonka veroista Reidars ei ole kovista yrityksistä huolimatta saanut aikaiseksi koko talvena. Tänään puolustus oli fiksua, viimeistely onnistui, ja Jukka Siltalan torjuntaprosentin ollessa 100 ei kai täydellisemmästä ottelusta voi puhua.

Jos #34 Jukka Siltala olisi ehdolla tulevissa kunnallisvaaleissa, kehottaisimme äänestämään, vaikka kahdestikin. Jukkaan voi luottaa! Ja Jukan varamiehenä valtuustossa voisi olla #16 Mikko ”Pappi” Reijonen, sillä kai nyt hattutemppu on rehellisen miehen merkki. Painakaa siis numerot mieleen, uurnilla nähdään!

Reidarsin muista maaleista vastasivat Olli-Pekka Mantere, Marko Ronkainen ja Henri Räihä. Hyvä jätkät!

Jukka valittiin tietenkin ottelun ”Most Valuable Reidar”:iksi” ja myös rakkaan vastustajan Buellin kapteeni Juha ”Julle” Peltola päätti tuoda oman joukkueensa ottelupalkinnon Jukalle pelin jälkeen. Erittäin arvostettavaa ja hatunnoston arvoista toimintaa Julle & Buell! <3 (kuva: Jari Mikkola)

UPDATE: seuraava peli ti 4.4. klo 20:30 vs Hip Hop Team. (perjantain 31.3. peli siirretty hamaan tulevaisuuteen)