Otteluraportti 15.3.2012

Reidars 2 - Susu Team 6

Maalintekijät: Jokiranta, Kennilä

Keskiviikko 14.3. oli merkitty monen Reidarin kalenteriin Jari Sillanpään keikkalippujen hankkimisen takarajana, mutta myös päivänä jolloin joukkue kohtaisi tarunhohteisen Susu Teamin. Susu Team ja sen jäsenet tunnetaan suurelta osin 1970- ja 80-luvulla julkaistuista Mitä Missä Milloin-kirjoista, mutta polvitukien ja mallastuotteiden rohkaisemana suuri osa miehistä pelaa edelleen. Tai ainakin käy hallilla ja sitten kaljalla.

Fanikuvien ja viirien yksipuolisen vaihtamisen jälkeen peli saattoi alkaa. Näin jälkikäteen ajatellen, kuten ajattelu tulisi aina toteuttaa, Reidarsin lataus ottelun alkuun meni hieman yli ja liekkisukat pääsivät rokottamaan varhaisessa vaiheessa itsensä 2-0 johtoon. On mahdollista että Reidars, kapteeninsa johdolla, yllättyi Susujen yrityksestä ostaa pari maalia hienolla viirillä, mutta joukkue pääsi kuitenkin pikku hiljaa mukaan peliin. Lataus ja rakkaus lajia kohtaan kulminoitui hyökkäyksessä, joka täydellisyydessään muistutti erittäin onnistunutta silikonitissiä. Tuomas Vuollo kamppaili kiekon oman pään nurkassa ja tuikkasi sen keskialueelle, jossa J. Leinonen polkaisi hyökkäyksen vauhtiin ja nakkasi rystyltä syötön Anssi Jokirannan lapaan. Jokiranta viritti elämänsä rannelaukauksen ylänurkkaan ja Reidars oli jälleen pelissä mukana.

Reidarsilla oli paikkoja tulla peliin mukaan kolmen rangaistuslaukauksen muodossa. Vain Iisakki Kennilä onnistui yrityksessään, J. Leinonen ja Pekka Kurvinen epäonnistuivat vuorollaan Susu-vahti Jouka Myllykankaan jekuttamisessa.

Älyttömien tuurimaalien kavalkadin jälkeen numerot olivat 6-2 ja Susut pystyivät lähtemään kaljalle ja Reidarit poistuivat päivittämään nettisivujaan. Kenties tässä on syy seitinohueen tasoeroon joukkueiden välillä.

Reidars tehopörssi: Anssi Jokiranta 1+0, Iisakki Kennilä 1+0, Jussi Leinonen 0+1 ja Tuomas Vuollo 0+1

Lisää kuvia ottelusta tulossa Reidarsin Facebook-sivuille!