Pölli bens All stars lähti illan koitokseen sarjajohtaja Reidarsia vastaan kuin ääriajattelijat länsirannalla. Hiluxin lavalle hitsattu ilmatorjuntakonekivääri jaksoi rätkyttää ensimmäisen kymmenen minuuttia. Vastareaktio oli brutaali ja sivullisia säästelemätön. Reidars pommitti 7-1 voiton. Peli olisi päättynyt 8-1, mutta Pappi Reijonen ei pystynyt viimeisillä sekunneilla manipuloimaan aika-tila-jatkumoa haluamallaan tavalla ja helpottava kahdeksas maali jäi hyväksymättä. Pappi jäi ottelussa maaleitta (0+2), mutta tästä kimpaantuneena aikoi tehdä seuraavassa ottelussa hattutempulla kunniaa luvatulle maalle.

Ottelun tehokkain Reidari oli Joonas ”fleda mintis” Juotasniemi, joka oli päivän viettänyt telekommunikaatiomastossa itä-kairassa ja ajanut kesärenkailla kahden metrin hangessa. Elämänsä jatkumisesta kiitollinen Juotasniemi kirjautti tehot 1+2. Jason ”90210” Kantola syötti kolme, Olli-Pekka ”suklaasilmä” Mantere teki kaksi, Peter ”myrbacka” Muurimäki viimeisteli toiset kaksi.

Ottelussa Reidarsin veräjää vartioinut Jussi ”Ounasmetsän Pasi Nurminen” Leinonen oli viimeinen kopissa ollut pelaaja lehdistön saapuessa paikalle ympäripäissään viime vuoden Levin maailmancupin jatkoilta.
– Olemme yksinkertaisesti liian hyviä tähän sarjaan. Peliä oli ilo katsoa. Tulee samanlainen olo kuin lapsena kun katsoin Halinalleja. Tuntuu, että haluaisin ampua rinnastani rakkautta.

Ottelun arvokkaimpana Reidarina palkittiin kapteeni Jari ”nosejob” Mikkola (0+1), jonka kansallisen tason heittäytyminen esti varman maalipaikan, jonka Leinonen olisi kuitenkin torjunut.
– En tiedä, mitä ne painonnostajien vitamiinit kesäleirillä sisälsivät. En ole koskaan nähnyt tätä joukkuetta näin valmiina pelaamaan. Ja mitä nämä finnit selässäni ovat?

Ottelun ”Most Valuable Reidar”, kapteeni Mikkola ja zamboni. Foto: J.Leinonen.

Reidars jää pitkälle ottelutauolle ja seuraavassa ottelussa vastassa on todellinen testi. 31.10. vastaan luistelee HockIT.