Otteluraportti 16.9.2017

Team Kiekkonen 1 - Reidars 2

Maalintekijät: Reijonen 2

Katso tästä vielä huikea kausiennakkovideotaideteos!

Reidarsin talvisotamainen taivallus (sponsored by SINI-tuote) Rovaniemen harrasteliigan alimman tason syksyn sarjassa alkoi stephenkingmäisiä vivahteita sisältäneen jännityskertomuksen voimin. Vastaan luisteli Kekkosen nootin inspiroimana yhteishaun kautta kasattu joukkue Team Kiekkonen. Kiekkosen rosteri on isompi kuin ensi talven arvioitu matkailijamäärä Kiinasta Lappiin, mutta tällä kertaa peliin saapui vain kolme täyttä vitjaa. Excel-taulukoissa kaksiketjuinen Reidars oli siis alakynnessä kuin 300 spartalaista Rooman imperiumin sotakoneistoa vastaan. Kentällä tarina oli kuitenkin toisenlainen. Toki Reidars hankkiutui nopeasti 1-0 tappioasemaan, maalilla kautensa aloittaneen seuraikoni Jussi Leinosen joutuessa antautumaan kuin ranskalainen sotilas heti ensimmäisellä laukauksella. Tästä eteenpäin Leinonen laittoi rajat kiinni ja ei päästänyt ainuttakaan mustaa ohitseen.

Kiekkonen on myös Reidarsin jokaviikkoinen harjoitusvastus, tämän perusteella lehtereille saapuneet ultra-fanit pystyivät odottamaan tiukkaa kamppailua. Kiekkonen on nöyryyttänyt repaleista Reidarsia viime viikot, mutta tosipelissä kokemus näkyi. Upean yhtenäisesti taistellut ja puolustanut kiekkoilun Sininen Tulevaisuus pystyi pitämään Kiekkosen vaaralliset tilanteet minimissä. Paremmalla tuurilla Reidars olisi tehnyt useammankin maalin, mutta vahvasti vastustajan maalilla pelannut Teemu Kosamo teki haaveet tyhjiksi. Siunaus olikin, että maalintekijä Jeesuksen nimeen, Pappi Reijonen, upotti kaksi osumaa ja takasi opetuslapsilleen hubbabubbaisen makean voiton.

Entinen teinisensaatio Ilkka Kokko ansaitsi parhaan pelaajan palkinnon työteliäällä kahden suunnan pelillään. Kuva: Jari Mikkola (kuvaa ehostettu).

Reidarsin peli-ilme oli paras kuukausiin ja jokainen pelaaja onnistui. Pelin arvokkaimpana pelaajana palkittiin entinen maalivahti teinisensaatio, nykyinen hyökkäävä avopuoliso, Ilkka Kokko. Kokon vahva kahdensuunnan bi-seksuaalinen peli ei jäänyt pelaajatarkkailijoilta huomaamatta. Kapteeni Jari Mikkola blokkasi kiveksillään pari vetoa, onneksi Jari on jo lapsensa tehnyt. Nuorisoketju dominoi kiekonhallintaa. Pakisto purki tilanteet alueelta Migrin armottomuudella. Myös ikonisessa Reidars-paidassa debytoinut Juho Leinonen innoitti teinityttöjen kiljuntaa katsomossa.

Reidars dominoi seuraavan kerran Ti 26.09.2017 klo 21:30. Vastassa jälleen uusi tuttavuus, Roilers.