Otteluraportti 13.2.2014

Reidars 3 - Rajan Pallo 3

Maalintekijät: Suopanki, Vuollo, J. Leinonen

Jani Suopanki toista kertaa kolmeen peliin pelin arvokkain pelaaja. Kuva: Jussi Leinonen

Jani Suopanki toista kertaa kolmeen peliin pelin arvokkain pelaaja. Kuva: Jussi Leinonen

Miesten oligarkkiturnauksen aattona kiekkoiltu modernin ajan klassikko Rajan Palloa vastaan osottautui ennakoidun tapaiseksi Michael Jacksonin Thrilleriksi. Reidars saapui otteluun selkeästi kilpakumppaneita huonommin heränneenä. Ensimmäiset vaihdot kiekkoiltiin hukassa kuin toisinajattelija Siperiassa, mutta Ilkka ”Palkisentien Noora Räty” Kokko piti pömpelin puhtaana varmoilla otteillaan. Alkushokin jälkeen kädet nosti ensimmäisenä pystyyn erikkarlssonmaista kautta pelaava Jani Suopanki, sillä erotuksella että Suopparilla on lihaksia ja hän osaa puolustaa. Suopanki keikkuu sarjan pistepörssin kymppisakin tuntumassa seitsemällä pisteellä neljässä ottelussa, nämä ovat kovia lukemia pakin tontilta. Itseasiassa ne ovat kovia lukemia miltä tahansa tontilta.

Ottelussa oltiin myös häviöllä 1-2, mutta Tuomas ”LeBron” Vuollon coast to coast kruisailu tasoitti tilit. Jussi ”Baldhead Slick” Leinosen tahtoripulimaalilla voitto oli sinisten luisissa sormissa vielä viimeisillä minuuteilla, mutta RaPa tuli vielä tasoihin ajassa 41.37. Ottelun viimeiset kaksi minuuttia Reidars sai yrittää ylivoimalla, muttei saanut voittomaalia tehtyä.

Ottelu oli todella värikäs ja tasaväkinen kamppailu ja kannattajat saivat pitää kiinni muovikuppipenkeistään. Kiitokset vastustajalle kovasta, mutta rehdistä pelistä. Kiitokset myös tuomareille, toimitsijoille ja Enni Rukajärvelle.

Seuraava sarjaottelu pelataan 27.2. Panttereita vastaan harjoitushallissa kello 22.15. Tervetuloa.