Otteluraportti 22.11.2017

Reidars 8 - Rockets 1

Maalintekijät: Iivari 2, J Leinonen, Mantere, Reijonen 2, Juotasniemi, Heikka

Reidarsin täysin davidcopperfieldmäinen syyskausi sai uuden kappaleen eilisiltana, kun vastaan saatiin Rockets. Rocketsin kanssa on pelattu kiivaita pelejä ennenkin ja tästä ottelusta odotettiin kauden kovinta koettelemusta. Triumfanttiset loppulukemat 8-1 kertovat tarinaa joukkueesta, joka operoi täysin omalla tasollaan. Uskomattomasta vireestä kertoo ottelun arvoikkaimpana Reidarina palkitun Kalle Iivarin suoraan b-pistealoituksesta iskemä maali. Suoritus oli atleettisuudessaan huikea, mutta missä se löi kaikki ennätykset oli ylimielisyydessä. Aloitusmaali on näyte todellisesta dominanssista vastustajia, ellei jopa koko lajia kohtaan. Pelaajat operoivat nyt tasolla, jolla yleensä pelataan videopeleissä. Lehtereillä ottelua seuranneet 259 kiinalaista turistia totesivat yhteiskuvissa ottelun olleen ainutlaatuinen kokemus, revontulet ja taskulämmin lohikeitto jäivät kakkoseksi. Maolaisuus vaihtui kuulemma kertaheitolla Iivarilaisuuteen. Konichiwa bitches!

Kalle Iivari sai ansaitusti MVR-pokaalin iskettyään kaksi maalia, joista toinen oli seurahistorian komeimpia. Kuva: Jari Mikkola

Vaikka Iivarin maali tullaan ikuistamaan Lapin Liiton tulevaan uuteen logoon ja joulupostimerkkeihin, on ottelun tilastot kylmää kertomaa siitä, kuinka laajalta rintamalta onnistumisia tulee. Kuusi eri pelaajaa onnistui maalinteossa ja maalivahti Jukka Siltala antautui vain kerran ja tällöinkin erittäin laadukkaalle laukaukselle.

Seuraava peli pelataan viikon kuluttua tiistaina 28.11.2017 klo 21:30. Silloin megalomaniaa yrittää hidastella Susu Sport, mutta Singaporen laittomien vedonlyöntimarkkinoinen kertoimet ovat rankasti Reidarsin seitsemännen voiton puolella.