Lappi Areenan hallikompleksin ainoassa toimivassa kaukalossa nähtiin taas 10 maalin ilta. Iki-klassikko Susu Teamia vastaan osoittautui taas iki-klassikoksi, tosin hieman karvaan makuiseksi sellaiseksi. Ilman treenivuoroja jääneet joukkueet jakoivat pisteet tasapelissä, jota Reidars johti vielä 6 minuuttia ennen loppua 5-2.

Reidarsin usein tapahtuvat sulamiset voidaan nähdä viimeisenä takuuvarmana merkkinä ilmastonmuutoksesta arktisilla alueilla. Ilmastoskeptikkojen mukaan kyse on kuitenkin vain siitä että Reidars ei osaa laskea 45:n asti (pelien kesto on 45 min, toim.huom.), vaan laskutoimitus, ja sitä myöten pelaaminen loppuu usein 40:n minuutin kohdalla.

”Jaa, laitetaanko näyte tähän?” mietti doping-näytettä ottelun jälkeen antamassa ollut maalivahti Jussi ”Most Valuable Reidar” Leinonen. Kuva: Jari Mikkola

Ottelussa oli kuitenkin useampi muikea onnistuminenkin. Joonas ”Varjo-MVR” Juotasniemen hattutemppu (3+1) ja Jussi ”The Real MVR” Leinosen game saver ottelun viimeisellä minuutilla Susu Teamin 2-0 hyökkäyksestä, jonka ansiota vältimme sentään tappion.

Kun mikään ei riitä. Joonas Juotasniemi hieman myrtsinä (hattutemppu mutta ei MVR… wtf?) jonottamassa näyte-laboratorioon. Kuva: Jari Mikkola

Seuraava peli pitäisi olla ti 29.10. klo 21:30 vs BRP, mutta seurataanpa miten se hallien laitteistojen korjaus etenee… Stay tuned for more….rock’n’roll!?