Reidarsin syksyn toisessa ottelussa uutta tuttavuutta HC Kronosta vastaan riitti sekoilua ja draamaa yltäkylläisesti. Ottelu alkoi Reidarsille liiankin tuttuun tapaan: annetaan vastustajalle pari eteen ja vasta sitten aletaan pelaamaan. Vastustajan ollessa 2-0 johtoasemassa reilun kymmenen minuutin jälkeen alkoi siis takaa-ajo suupielet vaahdossa. Mikko Kinisjärven kavennusmaali 2-1:een syntyikin aivan kelpo painostusjakson päätteeksi. Maali oli muuten Kinkun ensimmäinen SARJApelimaali Reidars paidassa. Onnea sen johdosta!

Mutta sitten jokin meni pahasti pieleen. Sen sijaan että hyvin alkanut takaa-ajo olisi jatkunut, alkoikin armoton jäähyily. Reidars miehistö otti kymmeneen minuuttiin 5 jäähyä. Jäähyjen syyt olivat välillä täyttä hepreaa, luultavasti sääntökirjan toiselta sivulta. Lienee syytä lukea ainakin se ensimmäinen sivu sääntökirjasta loppuun ennen seuraavaa peliä. Kronoksen unisex joukkue teki rangaistusten aikana kaksi maalia. 4-1 tappioasema oli lohduton, mutta periksi ei vielä annettu.

Pahin oli kuitenkin vielä edessä. Noin puolen tunnin pelin kohdalla Reidarsin taistelu tyssäsi lopulta tuomariin. Nimittäin tiimin todellisen franchise-pelaaja Jussi Leinosen hypätessä intoa puhkuen maila tanassa vaihtopenkiltä jäälle, hän törmäsikin epäonnekseen saman tien tuomariin. Siinä rytkässä kaatuessaan Jussi loukkasi polvensa niin pahoin, että ottelu keskeytyi useiksi minuuteiksi Jussi jäädessä jäälle makaamaan kammottavissa tuskissa. Ambulanssimiesten diagnoosi oli nopea: polvilumpio pois paikoiltaan. Lopullinen diagnoosi saadaan vasta kuitenkin tarkempien lekurisyynien jälkeen. Toivotaan että mitään ei ole enempää rikki, mutta sivussa J.Leinonen on takuulla useamman viikon. Voihan (sensuroitu) (sensuroitu)!

Jussi_makaa_juttu

Jussi pötköttää harmistuneena. Kuva: Arto Rajanen.

Ymmärrettävästi tämän draaman jälkeen Reidarsin henkinen kantti oli koetuksella. Ottelun lopussa Mikko Reijonen sai tehtyä kuitenkin vielä Reidarsin toisen maalin, mutta lopputulos oli jo selvä tappio. Onnea Kronokselle kauden ekasta voitosta!

Aleksi Brunni, ottelun MVR, Kronoksen inspiroimassa miljöössä. Kuva: Tuomas Vuollo.

Jussille osoitetut “Parane pian”-kortit voi lähettää s-postiosoitteeseen reidarshockeyteam@gmail.com. Parhaat kortit tullaan julkaisemaan Reidarsin SoMe-sivuilla, ja kaikkein parhaimman kortin lähettäjä palkitaan super-ylläri-Reidars-fanituotteella, joka varmasti pitää lämpimänä tulevan talven pakkasissa!

Seuraava ottelu MA 5.10.2015 klo 20:30 vs HockIT

HOX: Päivitys Leinosen loukkaantumiseen.