Otteluraportti 19.4.2012

Reidars 1 - Arctic Star 6

Maalintekijät: Nuutinen

Reidarsin kevyemmän harrastesarjan debyyttikausi päätettiin ajamalla Uazilla päissään kasarmin seinään. Arctic Starin keskialueen puhkaisu sujui paremmin kuin teinin vastaava rock-festareilla, eikä sinipaidoilla juurikaan jäänyt mahdollisuuksia taistella kurkkusalaatin vyöryä vastaan.Pelin alku oli kuitenkin lupaava kuin uusi saapumiserä läskejä alokkaita. Maalitykkinä koko kauden ajan kunnostautunut Matti Nuutinen upotti Aksu Vanhatalon syötön alikersantti Nönnönnöön selän taakse. Vääpeli Körmy ja muut puolustusvoimain joukkueen edustajat yllättyivät vastustajan vahvasta alusta, mutta 15 minuutin pelin jälkeen viimeinenkin Arctic Starin pelaaja oli kaivautunut poterostaan ja peli oli kääntynyt keltapaidoille.

Toistuvat yritykset lahjoa vastustajia munkkikahveilla sotkussa eivät tuottaneet tulosta ja Reidarsin maalisarake jumittui yhteen yksilöön. Tark’ampujat sen sijaan upottivat Jussi Holckin taakse kokonaisuudessaan kuusi osumaa. Ihmepoika Holckia ei käy syyttäminen, hikiseen iltaan mahtui useita komeita torjuntoja.

MVR Matti Nuutinen
Aksu Vanhatalo (oik.) palkitsi Reidarsin maalintekijän Matti Nuutisen (vas.) MVR-kiertopokaalilla ottelun jälkeen.
Vauhdikkaan pelin jälkeen jää tehtäväksi vain yksi johtopäätös. Mikäli puolustusvoimien toimintaa supistetaan, pitää leikkaukset tehdä ehdottomasti urheilupuolella, etenkin jääkiekon saralla. Kaverit olivat liian hyviä. Ei se mitään, ensi kaudella uudestaan.

Reidars organisaatio haluaa kiittää kaikkia tukijoitaan, faneja, vastustajia, tuomareita ja toimitsijoita kuluneesta kaudesta. Kausi ylitti kaikki odotukset menestyksen ja meiningin suhteen!