Reidarsin kausi Santasport harrasteliigan välisarjassa on ollut murheellinen kuin sirpalepommi Länsirannalla. Keskiviikkona 18.3. Xenun vuonna 2015 saatiin hieman valoa peräsuolen päähän. Kenties pökälemäinen kausi on taittumassa loppuun ja korpivaellus päättymässä.

Reidarsin keskushyökkääjä Jussi ”baldhead slick” Leinosen kausi on ollut kuin henkilökohtainen Ilmestyskirja. Kahden edeltävän kauden pistetehtailu on tyrehtynyt kovemmassa sarjassa ja mikään ei ole onnistunut kaukalossa, tai sen enempää sen ulkopuolellakaan. Tänään viimeisenä Temptation Island Suomen sinkkusaarelta pudotettu Leinonen kuitenkin onnistui. Luonnollinen hattutemppu nosti Reidarsin 3-2 johtoon 38. minuutilla. Urotekojen loiste himmeni kuitenkin nopeasti RoKin poikien onnistuessa maalipaikoistaan. Lassi ”jenkkikaappi” Mikkolan upealla yksilösuorituksella tekemä 4-4 tasoitus nosti pohjoisen hemisfäärin kauneimman urheiluseuran pisteille, mutta 43. minuutilla haaveet pistetilin avaamisesta kaatuivat.

Vaikeaa kautta pelannut Jussi Leinonen palkittiin ottelun arvokkainpana Reidarina. Kuva: Jari Mikkola

Leinosen ja Mikkolan ohella todellisen urotyön teki Reidarsin maalilla kivuliaan näköisesti kiemurrellut Mika ”lastenosastolla on halvempaakin” Kulmala. Kulmala kärsii nivusvammasta, mutta taisteli kuin poikkeuksellisen pieni eläin ottelun loppuun saakka. Suoritukseensa pettynyt veskari sai kuitenkin joukkuetovereilta kiitosta uhrautumisesta. Mikäli yksi keskiolut vastaa 15 minuutin venyttelyä, Kulmalalla kämpillä lienee korillinen odottamassa.

Reidars kiittää vastustajaa ja tuomaristoa kauden parhaasta ottelusta ja mukavasta tunnelmasta. Peli oli tasainen ja tapahtumarikas. Kauden viimeinen epistola kemijärveläisiä vastaan luetaan 8.4. kello 20.30 samaisessa kiekkokatedraalissa.