Otteluraportti 27.3.2012

Reidars 4 - HockIT 4

Maalintekijät: Vuollo, Vanhatalo, Suopanki, J. Leinonen

Ennenkuulumattoman voittoputken keskellä Fuerte Venturan lomalta paikalle teleportattu Reidars kohtasi harjoitusottelussa erinäisten ATK-osastojen koodin katkuisen HockIT joukkueen. HockIT pohtii C++, javascriptin ja ubuntu-päivityksien ohella liittymistä Rovaniemen kevyempään harrastesarjaan ensi kaudeksi. Pohdinta voidaan tämän ottelun jälkeen lopettaa, joukkue on ehdottomasti valmis mukaan peleihin. Minkä muunkaan takia hienot pelipaidat on hommattu?

Reidars oli kuitenkin ensimmäinen joka hakkeroi itsensä maaliverkon sisäpuolella. Paikoitellen puolustajanakin kykyjenetsijöitä hirvittänyt Tuomas Vuollo on sopeutunut uskomattoman nopeutensa ansiosta hyvin hyökkäyspäähän ja upottikin täten avausmaalin helposti ohi HockIT maalia vartioineen Linus Torvaldsin. Reidars johti parhaillaan kamppailua 4-2, mutta pelin loppupuolella näkyi selvästi kuka mikrotukihenkilöistä oli juonut eniten Jolt-kolaa. Lopullinen tasoitus tapahtui vain tovi ennen loppua Reidarsin puolustuspään hienoisen ja hetkellisen herpaantumisen ansiosta.

Pelissä vallitsi sarjapeleistä poikkeava yleinen fairplay-meininki, myös tuomarien keskuudessa. Rankkareita vihellettiin yksi (HockIT kavennusmaali), sekin lähinnä siksi että pillille olisi edes jotain käyttöä. On myös mahdollista että kyseessä oli ohjelmointibugi Ylikylän valokuituverkossa. Yksi Reidarsin maaleista hylättiin sattumalta samanaikaisesti siirtyneen maalin johdosta. Näitä sattuu.

MVR Aksu
Mikko Leinonen luovutti MVR-kiertopokaalin Aksu Vanhatalolle. Taustalla virnuilemassa tolppia useampaan kertaan kilautellut Jouni Porsanger.
Reidarsin parhaana pelaajana palkittiin Aksu Vanhatalo, jonka ennakkoluuloton ja energinen rymistely piti paineen tehokkaasti ATK-osastolla.
Reidars tehopörssi: Tuomas Vuollo 1+0, Aksu Vanhatalo 1+0, Jani Suopanki 1+0, Jussi Leinonen 1+0, Matti Nuutinen 0+1, Mikko Leinonen 0+1, Pekka Kurvinen 0+1 ja Jari Mikkola 0+1.