Otteluraportti 27.6.2017

Reidars 2 - HockIT 1

Maalintekijät: Räihä, L. Mikkola

Reidarsin historian 150. peli kautta aikain, ja tämän kesän PHL-kesäliigan avausottelu päättyi niukkaan ja ihanan herkulliseen 2-1 voittoon!

Yllättävänkin vauhdikkaan ja tasaväkisen ottelun avausmaalin teki HockIT, mutta lannistumaton Reidars tuli Henri ”Viilipytty” Räihän tekomaalilla tasoihin melkein heti perään, maalinedushässäkän jälkeen. ”Jostaki se kiekko tuli siihen eteen” totesi Henri viileästi pelin jälkeen. Reidarsin voiton varmistanut toinen maali syntyi vasta ottelun viimeisellä minuutilla Vili ”postimerkistä tuttu” Saarijärven ties monennestako namupassista, tällä kertaa Lassi ”Lihasmassa” Mikkolan lapaan ja siitähän se kiekko meni sitten maaliin.

Kuvassa matsin pistemiehet vas-oik: Henri Räihä, Lassi Mikkola ja Vili Saarijärvi.

Reidarsin maalille itse itsensä kesän ykkösmokeksi ylentänyt Jussi ”Permantokosken Petr Mrazek” Leinonen lunasti lupauksensa olla ykkösmoken veroinen, ja torjui selvästi enemmän kuin kahdella edeltävällä treenivuorolla yhteensä. Hyvä jätkät!

Pelit jatkuu ens viikolla, mutta ketä vastaan ja milloin, ei mitään hajua. Seuratkaa kanaviamme, niin eiköhän se kohta selviä.